Selecteer een pagina

Over ons

Heb je wel eens een cadeau gezocht voor een man? Kwam je er toen achter dat het lastig was om iets leuks te vinden? Had je er geen zin in om met een bon aan te komen zetten? Of nog erger, iets met *ahum* schattig cadeaupapier?

Wij hebben dat meermalen meegemaakt. Zelf niet weten wat we moesten geven. Of met iets aan komen zetten waar we ons eigenlijk lullig over voelden. Of iemand anders die dat doet, en daar met plaatsvervangende schaamte naar kijken. Daarom besloten we op een dag wat verder te zoeken naar cadeaus waar je echt mee kunt aankomen bij een man. Vanuit die zoektocht is ManKrat ontstaan.

We hebben diverse antwoorden gevonden op de vraag “Wat moet je die man nou in hemelsnaam cadeau geven?” Het antwoord op die vraag ligt bij ons betreft met name bij de verpakking. Er zijn genoeg leuke cadeaus te vinden. Maar wat nou als het geven en uitpakken zélf een mooie ervaring is?

En zeg nou zelf, is het niet veel leuker om een cadeau te geven waarbij de man zelf eerst moeite moet doen om erbij te komen, om vervolgens bij leuke cadeaus te komen?

Maak de blits (zelf of samen met vrienden) door aan te komen met een cadeau waarover nog dagen gesproken zal worden.

 

ManKrat.

Want een mannencadeau verdient een stoere verpakking!

0

Your Cart