Over ManKrat

Heb je wel eens een cadeau gezocht voor een man? Kwam je er toen achter dat het lastig was om iets leuks te vinden? Had je er geen zin in om met een bon aan te komen zetten, of het standaard bierpakket?

Wij hebben dat meermalen meegemaakt. Daarom besloten we op een dag wat verder te zoeken naar cadeaus waar je echt mee kunt aankomen bij een man. Vanuit die zoektocht is ManKrat ontstaan.

We hebben diverse antwoorden gevonden op de vraag “Wat moet je die man nou in hemelsnaam cadeau geven?” Het is onze missie om jou te helpen bij het antwoord op deze vraag.

En zeg nou zelf, is het niet veel leuker om een cadeau te geven waarbij de man zelf eerst moeite moet doen om erbij te komen, om vervolgens bij leuke cadeaus te komen?

Maak de blits door (zelf of samen met vrienden) aan te komen met een cadeau waarover nog dagen gesproken zal worden.

Ons team is gedreven om met je mee te denken. Dus heb je ideeën over een leuk en stoer ManKrat? Heb je een eigen bedrijf en wil je een origineel en stoer kerstpakket dit jaar? Praten over het plaatsen van je eigen logo op het houten krat? Neem contact met ons op, we horen graag van je.