F.A.Q.

Hoelang duurt de levering van mijn bestelling?

Je bestelling wordt uiterlijk binnen 1 week na betaling bezorgd. Ons doel is echter zo snel mogelijk je bestelling bij je bezorgd te krijgen, als het even kan de volgende dag. Om echter een teleurstelling te voorkomen houden we een week levertijd aan. Bij spoed is het goed om contact met ons op te nemen en te zien wat mogelijk is.

Ik heb een cadeau in gedachten. Kunnen jullie daar een krat omheen bouwen?

Jazeker, We gaan geen uitdaging uit de weg. Er zijn minimale maten waar we bouwtechnisch niet omheen kunnen maar de maximale maten hebben we nog niet ontdekt:) Er kan heel veel!! Neem contact met ons op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Kan ik ook alleen het krat los bestellen?

Jazeker kun je ook alleen een los krat bestellen.

Je krijgt dan een krat dat aan de bovenkant nog open is. Je kunt er dus zelf spullen in stoppen en het krat dicht maken.

We hebben een drietal kratten op voorraad:

  1. Ons kleinste krat heeft de binnenmaat (lxbxh) 28x28x12 cm. De prijs is €11,-
  2. Een model groter heeft een binnenmaat van (lxblh) 28x28x26 cm. De prijs is €13,-
  3. Het grootste model heeft een binnenmaat van (lxbxh) 45x45x27 cm. De prijs is €17,-

De kratten zijn van degelijk hout en behoorlijk stevig. Een paar handschoenen en een breekijzer zit er bij.

Om het krat dicht te sealen leveren we een zak maxiplast kneedbaar plastic erbij en een sealinstructie video wordt per mail aangeleverd.

Bijkomende kosten zijn € 6,95 verzendkosten per krat.

De kratten hebben we (nog) niet als los product in onze webshop opgenomen dus het bestellen kan alleen via een email of via het contactformulier.

Hoe snel is het krat open te breken?

We vinden het belangrijk dat de man die het ManKrat krijgt moeite moet doen om bij z’n cadeau(s) te komen. En tegelijk is het niet de bedoeling dat hij met zweet en een rood hoofd te lang staat te zwoegen.

We hebben dus gezocht naar de juiste balans qua uitdaging en mannelijkheid.

Na veel experimenten en veldwerk met veel verschillende mannen hebben we een manier gevonden om een ManKrat dicht te maken zodat het gemiddeld tussen 1 en 3 minuten kost om het krat met het bijgeleverde breekijzer open te breken.

Kan de prijs van het krat niet omlaag?

We gaan ervoor om stevige kratten te leveren van goede kwaliteit materialen. Een degelijk product van echt hout, daar gaan we voor. Dat betekent wat voor de prijs. Daarom kopen klanten regelmatig gezamenlijk een krat met leuke inhoud, zodat iedereen met iets mannelijks en bijzonders aan komt zetten en de kosten verdeeld worden.

Ik heb een idee voor een cadeau om toe te voegen aan de shop. Interesse?

Ja leuk, we horen altijd graag tips voor cadeaus voor mannen. Dus als je een cadeau weet dat écht geschikt is voor een man en naar jouw idee past bij het ManKrat assortiment dan luisteren we graag naar je! Neem contact op via email, het contactformulier of de ManKrat facebook pagina.